Tuesday, September 23, 2008

raya?

bagaimana dengan preparation untuk raya?

dah ada anak ni, anak lah didahulukan..tuh pun rasa macam tak cukup lagi untuk anak bujang tuh padahal shirt ntah bapa helai dah grab masa sale arituh. Dah laa dia membesar sangat cepat. Sampaikan uncle Liaw a.k.a Dr Liaw ( Peads kesayangan Danial) kata my boy dah besar....huhuhu...memang pun besar bangat...

as for me and hubby, we didnt really spend for ourselves. I did buy 2 pairs of shoes masa metrojaya member's sale aritu. A sandal and wedges for around rm55. Berbelanja biar bijak. Gara-gara nak melawa, hancur kaki kena blisters nak menggayakan wedges yang baru ke school. tak kena betul pakai kasut tuh ke school. Back to my old black shoe!

Hubby langsung tak beli apa-apa. BUT, he SPENDS a LOT for our home this year! dari sofa, ke meja makan sampailah hiasan dinding. He loves IKEA a lot.....ada saja barang dari IKEA yang diborongnya kalau kami ke sana berbuka puasa. Pi Nilai 3 borong ayat-ayat Quran untuk hiasan dinding. Since dia nih pun memang kreatif, i let him arrange everything. Nak harapkan me, sorrylah. Aku memang takder taste beli barang.


ruang tamu


dining hall....nampak Mac tuh? kat situ laa tengah update blog nih!

3 comments:

Miss BumbleBee said...

la la la..mari kita ukur jalan TAR lepas ni...

Anasfadilah said...

ukur jalan tar..huish!giler ramai orang hari tu pegi..

cantek umah!

n a said...

rumah dah cun kene le buat open house:)