Tuesday, August 25, 2009

Capek sungguh hari ini!

Walaupun duduk rumah aje, terasa penat yang amat hari ini.
Mungkin cuaca yang agak panas sikit hari ini kot.
Penatnya, selepas membeli barang harian di Hero, bergegas untuk masak.
Itu pun dekat pukul 1pm ke Hero. Anak bujang yang sorang dok melekat depan tv main PS2.
Lepas tuh, tukar main games kat Yahoo pulak!
Sampai rumah, bergegas masuk dapur. Ada pulak assistant chef tak bertauliah sama sebok di dapur!
Bos besar habis kerja kul 4pm. Tepat kul 3.45pm di smsnya, tanya di mana?
Aiyakkk....nasi baru ditanak. Oh, arini buat nasi ayam.
Semalam bejaya buat ketam masak lemak, exactly like how mom used to cook it. Splendid!

And now, dalam kepala terbayang ice-cream Burger King yang sangat enak itu!
Uih, must go later after berbuka. Nasib baik dekat ngan Carrefour. I need something sweet and cold!
Oh ya, hubby bawak pulan sebotol Root Beer A&W...Fulamak, cam leh baca dalam minda ku ini nak minum air itu.

Almost 7pm dah. Nak mandikan si busuk. Nanti lorat pulak lepas makan nak main bunga api.

Selamat berbuka semua!

2 comments:

Arin said...

wey, tinggal kan sket bunga api untuk depa main sama..

Angelita Atractivo said...

nak bunga api jugak, PLEASE???? ;p