Monday, November 22, 2010

Holiday...yeay!

Yeay...second time menulis. ntah apa jadi pada entry yg terdahulu.
hilang. kaput. oh, i am writing this on our new desktop.
yeah, it's been ages since i wrote on a desktop from home.
hubby beli sebuah desktop supaya anaknya senang nak bermain/menggunakan komputer.
kan dah nak masuk Darjah Satu nanti?
shoots, time flies so fast. now he's going to Standard One dah.
and i am going to be one Kiasu Mom. Believe me.
I always complained about those mom at our school yg so kiasu.
now, i am beginning to act like one. Sheeesh...cakap tak serupa bikin.
tak kisah laa....as long as sekolah itu akan menjaga dia dengan baik dari pukul 8.00-3.40.
i am more than happy. i hope he'll loves his new school.
hope he'll meet nice and good teacher like Teacher Iffa yang dah jaga dia selama 2 tahun sampai dibulinya cikgu tuh bila takmo ngaji.
hope he'll find good friends like Iman, Zakuan, Aliff....

apa-apa pun, as long as dia nak ke sekolah baru, i'll be the happiest mom in 2011!!!

p/s: merepek meraban sambil menunggu file loading.....

2 comments:

Ayl Aziz said...

private skool ek Adie...? Timenye tak sama dgn sek keb? Anak aku pun sorang lagi darjah satu next year....

wawajoe said...

Lya: haah. Pvt school kat Gombak. Timing masuk sekolah and balik sekolah leh ngam ngan waktu aku bekerja. Nak wat camner, aku takde maid kat uah. sapa nak tunggu dia..:)