Monday, January 28, 2008

Filem Cuci

Yesterday we watched Cuci kat KLCC. Me, hubby, yana and little Danial. Encik Danial tak sabar-sabar nak tengok uncle sumolah. Overall, we enjoyed the movie and memang lawaks laa. I am not trying to be biased since Afdlin is hubby's friend, but Hans punyer first attempt memang berbaloi laa. But, i wouldn't give 5 star sebab editing dia tak berapa ok. Ada part yang tergantung. But, bab lawak selamba memang selamba. I can see that the chemistry between Hans and Erra in Cuci. Takde jodoh kan depa berdua ni.

Yang belum tengok, cuti 1hb Feb ni pi laa tengok Cuci. Support filem kita. Yang best kalau anda pelanggan Celcom. Leh dapat xtra 50 sms free kalau pi tengok Cuci sebab Celcom one of the sponsors.

Have a nice day people!

p/s: Logging from home in KL. Mum not feeling well.

1 comment:

taichee~@! said...

Alo!

Bila mo hapdet daaa...
asek asek cuci daaa
Ini sudah KOTOR la, bleh kasik BERSIH!

Heheh...I've updated my blog.