Tuesday, July 7, 2009

MJ's funeral and Nur Lembah Pangsun

Hehehehe. 2 things that are totally not related to each other.
Tengah berfikir nak bangun balik atau tidak to watch the funeral.
Bukan selalu dapat tengok.

Bukan tak larat. Esok ada teambuilding ker Eco-Resort Nur Lembah Pangsun di Hulu Langat, Selangor. Will depart from school with 158 students and 20 teachers. It's for the Brownies and Scouts (saya cikgu Scouts, tak sanggup masuk Brownies..too girlish!)

Hopefully it will not be too muddy tomorrow. It's raining now in KL. Kalau tak, abis lecak and kotor bebudak ni. Nasib baik dah pesan bawak extra clothes.

Accompanied Ahcu today in KLCC for her window sopping activities. Bumped into Nana and had dinner together with her. Introduced Teh C a.k.a teh 3 layer to her. She can't take it, katanya angin!

Miss lepak ngan geng lain. Bila dah kawin dan ada anak, beginilah jadinya. Susah betul nak jumpa!

3 comments:

feed and bandages said...

bluekkkkkkkk

taichee~@! said...

where la this so called teh 3 layer kat KL?

Me wanna know jugeyk

Lya said...

Bila dah kawin & ada anak, memang susah nak jumpa, kan? Sampai ada kawan sanggup tak jemput wedding dia hanya sebab "Kalau aku jemput, bukan kau datang pun"...